Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione
Cookie PolicyCatalogo laboratorio
Cerca per marca
TCBS AGAR (500 gr)
Cod. art.: | 1074 |
---|---|
Temperatura: | RT |
Marca: | Conda |
MePA: | Disponibile |
: | |
Quantità: |
Feedback degli utenti
Descrizione
For the selective isolation of Vibrio from a variety of clinical samples
and other materials
Applications
Isolation
VIBRIO
Packaging
Suspend 88 grams of the medium in one liter of distilled water. Mix well and dissolve by heating with frequent agitation. Boil for one minute until complete dissolution. DO NOT OVEARHEAT. DO NOT AUTOCLAVE. Cool to 45-50ºC, mix well and dispense into plates.
Formula
Sucrose 20
Sodium Chloride 10
Sodium Thiosulfate 10
Sodium Citrate 10
Meat Peptone 5
Casein Peptone 5
Yeast Extract 5
Ox Bile 5
Sodium Cholate 3
Ferric Ammonium Citrate 1
Thymol Blue 0.04
Bromthymol Blue 0.04
Bacteriological Agar 14