Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione
Cookie PolicyCatalogo laboratorio
Cerca per marca
SALMONELLA SHIGELLA AGAR (S.S.) (500 gr)
Cod. art.: | 1064 |
---|---|
Temperatura: | RT |
Marca: | Conda |
MePA: | Disponibile |
: | |
Quantità: |
Feedback degli utenti
Descrizione
Applications
Isolation
SALMONELLA
Packaging
Suspend 60 grams of the medium in one liter of distilled water. Mix well until a homogeneous suspension is obtained. Heat with frequent agitation and boil for one minute. DO NOT AUTOCLAVE. Cool to 45 – 50°C and distribute in Petri dishes. Allow the medium to solidify partially uncovered.
Formula
Lactose 10
Bile Salts Mixture 8.5
Sodium Citrate 8.5
Sodium Thiosulfate 8.5
Beef Extract 5
Peptone Mixture 5
Ferric Citrate 1
Neutral Red 0.025
Brilliant Green 0.0003
Bacteriological Agar 13.5