Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione
Cookie PolicyCatalogo laboratorio
Cerca per marca
MALT EXTRACT AGAR (500 gr)
Cod. art.: | 1038 |
---|---|
Temperatura: | RT |
Marca: | Conda |
MePA: | Richiedi integrazione mepa@biogenerica.it |
Quantità: |
Feedback degli utenti
Descrizione
For the cultivation,isolation, and enumeration of fungi and yeast
Applications
Cultivation / Isolation / Aislamiento
YEAST & MOLDS
Packaging
Suspend 33.6 grams of the medium in one liter of distilled water. Mix well and dissolve by heating with frequent agitation. Boil for one minute until complete dissolution. DO NOT OVEARHEAT. Sterilize in autoclave at 118ºC for 10 minutes. Cool to 45-50ºC, mix well and dispense into plates.
NOTE: If the medium is overheated the agar loses its capacity to solidify and will remain soft.
Formula
Maltose Certified 12.75
Dextrin 2.75
Glycerol 2.35
Peptone 0.78
Bacteriological Agar 15