Utilizziamo cookies per fornire un esperienza personalizzata ai nostri utenti. Per maggiori informazioni può’ consultare la pagina di regolamentazione dei cookie. Se accetti, prosegui la navigazione
Cookie PolicyCatalogo laboratorio
Cerca per marca
CALCIUM CASEINATE AGAR (500 gr)
Cod. art.: | 1069 |
---|---|
Temperatura: | RT |
Marca: | Conda |
MePA: | Richiedi integrazione mepa@biogenerica.it |
Quantità: |
Feedback degli utenti
Descrizione
Selective medium for the recovery of proteolytic microorganisms in foods
Applications
Detection
PROTEOLYTIC MICROORGANISMS
Packaging
Suspend 29.2 grams of the medium in one liter of distilled water. Mix well and dissolve by heating with frequent agitation. Boil for one minute until complete dissolution. Dispense into appropriate containers and sterilize in autoclave at 121°C for 15 minutes. Pour into Petri dishes swirling the medium to resuspend the precipitate
Formula
Meat Peptone 5
Sodium Chloride 5
Beef Extract 3
Casein (Hammarsten) 2.5
Calcium Hydroxide 0.15
Calcium Chloride 0.05
Bacteriological Agar 13.5